Jeg finner fremdeles ut den beste planen etter boot-leiren for løping. Jeg spiser ikke før leiren (det er for tidlig), når det er over, begynner jeg å bli sulten, men jeg vil komme i løpet av et løp før jeg spiser. I går løp jeg med en gang etter leiren, i dag dro jeg hjem for mat først.

Eggskrap med løk, sopp og ost m/ PB & PB på siden.
Mine nyeste videoer

Maraton treningsdag 4
Marathon Training Diary Day 4 Check Ins

Flere videoer

0 sekunder på 1 minutt, 21 sekunder

Neste
High Achiever – God lyttebokanmeldelse
06:12

Bo
00:00
08:21
01:21

Deretter la jeg ut for et temposløp, men beina mine er fremdeles utmattet fra denne helgen. Jeg burde virkelig ha gjort et isbad fordi bedringen min henger etter at jeg endte opp med 5,5 mil sakte og gikk en fantastisk ned .5.

Siden min lokale helsekostbutikk ikke bærer faveproteinpulveret mitt, valgte jeg å prøve en ny smak i en individuell pakke før jeg må forplikte meg. Ja, det er ikke bra. Det er altfor søtt og smaker kunstig. Jeg er så glad for at jeg ikke kjøpte hele containeren.

Jeg spiste det fortsatt, selv om min første tanke var at noen prøvde å forgifte meg. Jeg antar at jeg ville være en enkel person å drepe gjennom mat.

Min PB Proatbran ble omtalt på Fitness Magazines nettsted i dag!

Jeg vet ikke om det er alle nyttårsforsettene eller blogger med “2012 -mål” -innlegg, men jeg er i en stor sammenligningsfunk denne uken. Jeg har sammenlignet målene mine, spisepraksisene mine og øvelsen min med andre. Jeg vet at det er stum, og vi er alle forskjellige. Jeg burde gjøre mine egne ting – og det gjør jeg. Men denne uken føler jeg meg ikke så sunn eller fancy eller rask eller passform som andre. Jeg prøver å kjempe mot funken!

Spørsmål: Hvordan hindrer du deg selv i å sammenligne med andre (bloggere, venner, familie, TV)?

Hvis det er en blogg eller TV -show, prøver jeg å unngå det en stund. Jeg er klar over at det handler om meg, ikke dem, og jeg trenger å komme meg ut av funken min først.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Supreme Running Workout -programmet for alle nivåer

Supreme Running Workout -programmet for alle nivåer

Beste løpsplan for nybegynnere, nye løpere og morsomme trening. 12 uke 5K 10K og Half Marathon Virtual Race Trainin

15 raskt pre -run snack -ideer

15 raskt pre -run snack -ideer

Hva du skal spise før du løper og når du skal spise. 15 Fast Pre Run Snack -ideer for nye løpere og trening for et halvt maraton

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Start Marathon Training Journal. Dag 1 Sjekk inn etter mitt lange løp. Kjøring og oppskrift daglige oppdateringer for neste 90 dager

fornøyd nyttår fra Run Eat Repeat!

fornøyd nyttår fra Run Eat Repeat!

fornøyd nyttår !! Jeg er tilbake fra en lil fri og vil sende deg beste ønsker for 2022. Jeg savnet deg og blogging og f

2020 mål – Nytt alt, men også tilbake til blogging

2020 mål – Nytt alt, men også tilbake til blogging

Hallo!! hvordan har du det? Jeg brukte litt tid i løpet av de siste 2 ukene og tenkte på nyttårs resolusjoner og mål f

Halvmaraton i 10 ukers treningsplan og løpspakningsliste og tipsHalvmaraton i 10 ukers treningsplan og løpspakningsliste og tips

Halv maraton treningsplan. Helt gratis 10 ukers halvmaratonplan med løpende og strekkdager. Race Day Packing List en

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *