Når du spiser mat, bryter kroppen din karbohydrater til et lett sukker som kalles glukose, som blir absorbert i blodet. Blodsukker (eller blodsukker) er det primære sukkeret som er oppdaget i blodet ditt, så vel som det er et avgjørende aspekt i menneskekroppen. Ikke bare drivstoffer blodsukker hver celle i kroppen din for å holde musklene i bevegelse så vel som hjertet ditt pumpes, det er viktig å holde hjernen din til å tro så vel som det sentrale engstelige systemet avfyring.

Kroppen prøver å bevare blodsukkernivået i en bestemt variasjon for å garantere at blodsukkernivået ditt aldri dypper så godt lavt eller går så godt høyt. Å bevare et stabilt blodsukkernivå gjennom dagen kan holde deg til å føle deg tilstrekkelig drevet på kort sikt, så vel som assists holder deg sunn på lang sikt. Når nivåene dine spike eller dypper så godt, kan det føre til symptomer som søvnighet, humørsvingninger, samt mattredelser. Å ha ukontrollerte blodsukkernivåer som er Costa Ricas herrelandslag i fotball Skjorter konsekvent utenfor den sunne sorten, kan føre til problemer som diabetes type 2 så vel som hjertesykdommer.

Den gode nyheten: Det er mulig å håndtere blodsukkernivået ditt gjennom å spise, så vel som livsvaner. Tallrike mennesker forstår betydningen av å spise sunt, så vel som å trene, hjelper ofte å unngå diabetes type 2, men siden reduserende spenning så vel som å få tilstrekkelig hvile blir ofte oversett som en metode for å håndtere blodsukkeret, la oss takle det først.

Finn metoder for å redusere stress. Spenning så vel som angst er de to viktigste utløserne av forhøyede nivåer av kortisol, kroppens primære spenningshormon. Over lang tid, opprettholdt høyere nivåer av kortisol, gjør det mye mer utfordrende å håndtere blodsukkeret. Noen studier har vist å praktisere mindfulness kan bidra til å øke kroppsvekten, blodsukkernivået, samt blodtrykk hos personer med diabetes.

Imidlertid vil vi gjerne ha spenning (ingen ordspill ment!) Betydningen av å velge aktiviteter som du oppdager morsomme. Det kan være å lytte til musikk, lese en bok, gjøre yoga eller kanskje ta steget til å gjøre noe du alltid har ønsket å gjøre, men aldri virkelig hatt tid.

Prioritere søvn. Mange søvnpersoner vil foreslå at du sover 7 til 8 timer hver natt. Når du er kort i søvn (mindre enn 6 timer), blir kroppen min mindre effektiv til å bevare blodsukkernivået ditt, øker ettermiddagen så vel som kveldsnivåer av kortisol (som vi diskutert ovenfor), samt får deg til å begjære fantastisk som samt salte snacks. Slå av lysene i tillegg til å bli forberedt på å sove med disse nyttige forslagene for å få en flott natts søvn.

Få opp farten. Inaktivitet er nøye knyttet til forbedret Sveits herrelandslag i fotball Skjorter diabetesrisiko, så bli i bevegelse! Aktive muskler er mye mer effektive til å ta inn i tillegg til å bruke glukosen som sirkulerer i blodet. Du krever ikke å trene med høy intensitet eller i lang tid for å få fordelene-mi i 150 minutter per uke eller omtrent 20 minutter om dagen med moderat intensitetstrening som turgåing, lett jogging eller svømming. Rutinemessig fysisk aktivitet hjelper også med å øke metabolismen, støtte en sunn kroppsvekt, samt redusere stress.

Spis nærende mat. Se på mat som næring og sunn mat som en type egenomsorg. Fokuser på hva du skal legge til tallerkenen din i stedet for hva du skal eliminere. En av de mest essensielle matgruppene for å unngå diabetes type 2 Inter Milan Skjorter er fullkorn – for eksempel fullkorn, havre eller brun ris – som er til høy fibermateriale så vel som næringsstoffer som generelt elimineres i bearbeidede korn. Velg en rekke frukt så vel som grønnsaker for å garantere at du får gode tilbud med fiber samt næringsstoffer for å hjelpe deg med å føle deg fornøyd, gi næring til cellene dine, samt redusere betennelse. Overfloden av phytonutrients så vel som antioksidanter som er oppdaget i planter, hjelper unngår sykdom, inkludert å redusere faren din for å etablere diabetes.

Velg Lean så vel som minimalt bearbeidede proteinkilder som fisk, kylling, samt egg. Hvis du kan betale for det, pleier Turf Fed så vel som organisk å være mye mer næringsrik. Å inkludere små mengder proteinrike matvarer i måltidene dine, så vel som snacks kan hjelpe deg med å håndtere sulten din mye bedre i tillegg til å forbedre insulinfølsomheten, i tillegg til å spise probiotisk rik yoghurt senker faren din for å etablere diabetes type 2.

Hvis du tenker på å se nøyaktig hvordan din personlige kostholdsplan så vel som livspraksis påvirker blodsukkernivået ditt, kan du begynne å spore lesningene dine ved å bruke blodsukkerfunksjonen i Fitbit -appen. Du kan oppdage funksjonen ved å tappe funn, så vel som da helse og velvære og fysiske kondisjonsstatistikk.

I hovedsak er alle fire områdene hjørnesteinen i å kontrollere blodsukkeret. Hvis du er opptatt av å gjøre vester på livsendringer, er din Fitbit Health and Wellness Trainer bare enKlikk bort for å tilby deg med tilpasset pleie.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruke denne informasjonen for å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Amirah Rahmat

Amirah er en av Fitbits helse- og velværebusser. Etter at hun oppnådde sin honnør i mat så vel som menneskelig ernæring fra Storbritannia, begynte hun å praktisere digitale terapeutika, så vel som har hjulpet mennesker med å gjøre positive livsvaner som endrer seg de siste fem årene. Hun er en entusiastisk huskokk i tillegg til å prøve ut nye oppskrifter i sin helt fritid. Hun liker også å gjøre aktiviteter utenfor med sine likte, spesielt løpende, sykling, samt fjellklatring.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *