av Mike Arnold

I løpet av de siste 10 årene har Grim Reaper gått til samfunnet vårt mye flere ganger enn jeg bryr meg om å huske. Faktisk har mye mer post-millennium profesjonelle kroppsbyggere omkommet i løpet av 30-40-årene enn i de siste tre tiårene til sammen. Selv om det er sant at ikke alle disse dødsfallene kan tilskrives kroppsbyggings -livsstilen, kan en alarmerende høy prosentandel være direkte eller indirekte knyttet til PED -bruk. En utfordrende statistikk å ignorere, kroppsbyggere er ikke lenger i stand til å avvise forholdet mellom dårlig helse og hva de satte inn i kroppene sine. Slik jeg ser det, er dagene med “uvitenhet lykke” for lengst borte.

Denne økningen i bevissthet, kombinert med et voksende organ med støttende vitenskapelig forskning, har rystet mange til handling. Som et resultat var vi vitne til en økning i helsebasert tilskudd, med mye mer og mye flere som ønsker å OTC-produkter i et forsøk på å redusere bivirkningene av de valgte kroppsbyggende medisiner. Selv om leverpleie opprinnelig hadde forrang, fulgte et skifte mot kardiovaskulær beskyttelse snart, noe som gjorde det til det beste helseproblemet av kroppsbyggere over hele verden.

På dette tidspunktet er det en rekke forbindelser tilgjengelig med klinisk beviste kardiovaskulære fordeler. Blant Feyenoord Skjorter disse er curcumin, vitamin K2, granateple juice/ekstrakt, hagtornbær, sitrus bergamot, fiskeolje, ubiquinol, tocotrienols og resveratrol, for å nevne noen. Imidlertid er det en annen sjelden diskutert sammensatt med overbevisende vitenskapelig bevis for dens effektivitet. Dette er kondroitinsulfat. Påstått å ikke bare reversere arteriosklerose (hvis det er sant, ville det være en av bare fire forbindelser i verden bevist å gjøre det), men å faktisk reparere skadet hjertevev og blodkar, ble jeg med en gang fascinert av denne forbindelsen.

De fleste av dere vil kjenne igjen chondroitin som et ledsagerprodukt til glukosamin; Et bindevevsreparasjonsmiddel som brukes av de med verkende ledd. Men det mange av dere sannsynligvis ikke vet, er at Chondroitin har en lang brukshistorie som en behandling for hjerte- og karsykdommer, og blir først diskutert i medisinsk litteratur for over 70 år siden. La oss imidlertid se på hva disse tingene faktisk er.

Kondroitinsulfat referert til som en gag (glykosaminoglykan) i konvensjonell medisin, og er en essensiell og rikelig strukturell komponent i mange forskjellige kroppslige vev, inkludert brusk, hud, hår og blodkar. Nedsatt nivå av dette stoffet kan føre til utvikling av forskjellige uønskede forhold, for eksempel hårtap/misfarging, rynket hud, leddproblemer og dårlig kardiovaskulær helse. Det er mange som vanligvis brukes hos de som lider av degenerative sykdommer som påvirker leddene, for eksempel leddgikt, samt vekttrenere og andre idrettsutøvere hvis ledd og bindevev har slått gjennom årene.

Ideen om at kondroitinsulfat kan være avgjørende for å bevare kardiovaskulær helse ble ikke anerkjent før i 1861, da Rudolph Virchow var den første som antydet en mulig kobling mellom kondroitinmangel og arteriosklerose. Til tross for denne nye hypotesen, ble det ikke utført mye forskning på dette området før på 1960 -tallet, da Dr. Lester Morrison og hans team av japanske samarbeidspartnere gjennomførte en serie medisinske studier som beskrev effekten av kondroitinsulfat på forskjellige aspekter av det kardiovaskulære systemet.

Når det gjelder troverdighet, var Dr. Morrison på toppen av haugen (han døde i 1991). Han satt som styreleder for avdelingen for ateroskleroseforskning ved Loma Linda University og en publisert forsker i 8 forskjellige medisinske tidsskrifter, og ble internasjonalt anerkjent for sin kompetanse innen arteriosklerose. Som et område av spesiell interesse, viet Dr. Morrison en betydelig del av livet til å studere effekten av kondroitinsulfat på kardiovaskulær helse hos både mennesker og dyr … med oppsiktsvekkende resultater.

Etter akseptert protokoll ble all innledende forskning utført på dyr. I en bestemt studie som involverte dyr med avansert hjertesykdom, viste screening før behandling en nesten fullstendig hindring av koronararteriene. Etter en periode med daglig kondroitinsulfatadministrasjon ble arteriene undersøkt på nytt. Utrolig nok avslørte tverrsnittsbilder fullstendig fjerning av arteriell pest. For første gang noensinne så det ut til at effekten av arteriosklerose kunne reverseres i sin helhet. Da han så resultatene fra første hånd, var Dr. Morrison overbevist om å fortsette med menneskelig testing.

I en 6 års dobbeltblind placebokontrollert studie som involverte 60 testpersoner, viste Chondroitinsulfatgruppen en enorm reduksjon i dødsfall på 350% i dødelige hjerteinfarkt sammenlignet med kontrollgruppen. Når man analyserte dataene for ikke-dødelige kardiovaskulære hendelser, opplevde kontrollgruppen ikke-dødelig hjerteinfarkt med en hastighet på 16%, mens de iChondroitinsulfatbehandlede gruppe kom på 0%. Dr. Morrison behandlet også 134 individuelle klienter mellom 1944 og 1955, som ble delt inn i 3 separate grupper. Med en forbedringsgrad på 74-80% og resultater som spenner fra moderat til dramatiske, gir disse individuelle tilfellene enda mer troverdighet til effektiviteten av kondroitinsulfat i forebygging av hjerte- og karsykdommer.

I tillegg til chondroitinsulfatens potente anti-arteriosclerotiske effekter, ble det også vist å ha kraftige antiklokkeregenskaper på nivå med det populære farmasøytiske medikamentet, heparin. Når man sammenlignet head-to-head, slo Chondroitin heparinet vårt i Danmarks herrelandslag i fotball Skjorter flere områder, og fikk Dr. Morrison til å kommentere “Chondroitin gjorde jobben like bra som heparin, og effekten varte lenger. Det antikloke hjemmet til heparin varer bare omtrent 5 timer. I dyreforsøk forlenget kondroitin antiklokkering i opptil to hele dager. ”

Totalt ble kondroitinsulfat vist å ha 10 primære biologiske egenskaper, hvor flere av dem var av spesiell interesse for kroppsbyggere. I tillegg til dens anti-arteriosklerotiske effekt, har den også en positiv lipidmodifiserende effekt, en antiinflammatorisk effekt, en anti-koagulant (koagulasjon) effekt, evnen til å dyrke ytterligere koronararteriegrener og øke kollateralsirkulasjonen, og evnen til å akselerere helbredelse, regenerering og reparasjon av myokardvev.

Det er interessant å merke seg at i flere av Dr. Morrisons individuelle casestudier som involverer tidligere hjerteinfarkt -pasienter, kunne alle bevis på hjertesskader, som hadde vært synlig på EKG -avlesninger i årevis, ikke lenger oppdages etter behandling med Chondroitinsulfat, noe som indikerer den Regenerering av tidligere dødt hjertevev. Tatt i betraktning det store omfanget av hjerte- og karsykdommer i det moderne samfunn, mente Dr. Morrison at dette var en av Chondroitins mange viktige, om ikke det er mange viktige fordeler.

I flere år tilbakeviste det medisinske samfunnet forestillingen om at hjerteceller kunne regenereres; At de først døde, kom de ikke tilbake. For da har det vendt sin posisjon i saken, og erkjenner at hjertet absolutt erstatter omtrent 50% av cellene i løpet av livet, men etter min kunnskap er det ennå ikke utviklet medisiner som er i stand til å duplisere resultatene som er sett i Dr. Morrisons forskning.

Gitt relevansen og betydningen av denne forskningen, bør man lure på hvorfor den har blitt ignorert fullstendig av det medisinske samfunnet så lenge. Det virker bare veldig rart at ingen sier et ord om det til og med tiår etter at det først ble publisert. For ikke å tro at Dr. Morrison står alene i forskningen sin, tenk på nytt. Mange andre, som Dr. N. Rowan Richards, har fordi det er tatt opp fakkel og bekreftet disse funnene i sitt eget arbeid, men likevel ser AMA ut til å være glemme det hele.

Nå, jeg vil ikke komme inn i konspirasjonsteorier, men jeg synes det er vanskelig å tro at noen sammensatte med en så enestående forskningssted for behandling (og korrigerer) helseproblemet i USA har gått upåaktet hen av de som Retningslinje roost. Det er også vanlig kunnskap at Big Pharma mottar med seg noe de ikke kan patentere, spesielt naturlige terapier som fungerer like bra eller bedre Santos Laguna Skjorter enn tilgjengelige reseptbelagte medisiner. Med tanke på lengdene de allerede har gått for å holde allmennheten i mørket angående sin egen helse, virker det mye mer sannsynlig at dette tilsynet er forsettlig snarere enn uskyldig.

Fortsatt har introduksjonen av Internett gjort det praktisk talt umulig å stoppe formidlingen av informasjon; en virkelighet som har en tendens til å være til fordel for folket mye mer typisk enn ikke. Hvis du er i faresonen på grunn av bruk av AAS, veksthormon eller insulin, oppfordrer jeg deg til å se nærmere på dette naturlige kardiovaskulære helsehjelpen. Med sekundære fordeler innen felles helse, ser disse tingene ut til å være en nesten perfekt passform for den kjemisk forbedrede vekttreneren.

Ironmag Labs Flex Rx

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *