nøyaktig hvordan å henge en tung bag
Skjul
Hvordan å henge en tung bag
Samle nødvendig informasjon Bag vekt – nøyaktig hvor mye veier tung sekk?
Hengende sted – Hvor ønsker du å henge tung sekk?

Hvor mye koster en tung veske Vei?
Hang tung veske til tak JoistFinding bjelke
Installer nødvendig maskinvare til å henge Bag

Mount Boksesekk til tak
Mount tung bag til Wall
Frittstående boksesekkholder Pros
Ulemper

Wrap-Up

Hvis du er enig med over 60% av amerikanere som tror at huset treningssentre til slutt vil erstatte tradisjonell murstein samt mørtel treningssentre, så du kan være i ferd med å forsterke huset gym. Dag i tillegg til dag ut, virker det som det er nye produkter som blir utgitt for å hjelpe folk produsere sine egnede huset treningssentre. Fra ergometersykler, tredemøller, trening speil, samt mer, det er så mange alternativer å velge mellom!
Hvis du er interessert i et stykke av huset gym enheter som vil fungere som en utmerket form for kryss trening, så bør du se til å få en tung bag! De er rimelig samt effektiv – hva mer kan du ønske deg?
Men, før du velger å kjøpe en tung bag, så må du forstå så vel som forstår hvor du kommer til å si det! Som navnet antyder, tunge poser (eller Boksesekk) er tunge! På toppen av dette, de kravet om å bli hengt for å utnytte det. Så, som du vurderer denne eksepsjonelle stykke treningsutstyr, du kravet for å forstå nøyaktig hvordan du skal henge den i gitt plass.
I denne artikkelen, jeg kommer til å være som dekker nettopp det! La oss sjekke ut de 4 beste måtene nøyaktig hvordan å henge en tung bag, slik at du kan få en fantastisk trening hjemmefra!
Samle nødvendig informasjon

Før du forstår nøyaktig hvordan å henge tung sekk, er det to stykker av info som du vil kravet om å samle som kan påvirke nøyaktig hvordan du henge vesken, så vel som de er …
Bag vekt – nøyaktig hvor mye veier tung sekk?
Før du dykke inn i henger vesken, er det nødvendig at du forstår vekten av vesken. Å vite dette vil utstyre deg med en forstå hva alternativene er når du bestemmer nøyaktig hvordan å henge en tung bag.
Jo tyngre vesken er, jo mer planlegging du kravet om å gjøre. Tilsvarende tyngre vesken er, jo færre alternativer du kan ha for å henge avhengig tilbudt plass. Dette leder oss til den andre nødvendig del av info du vil kravet om å samle …
Hengende sted – Hvor ønsker du å henge tung sekk?
Bestemme hvor du kan henge tung sekk er det siste du vil kravet om å forstå før du plukker nøyaktig hvordan du vil henge den. Du vil kravet om å velge et område som vil gi deg god plass til å utnytte boksesekk. Og så må du tenke på at når du punch bag, vil det svinge samt svaie. Du vil kravet om å velge et område med rikelig med areal 360 grader rundt posen for å gjøre det mulig for bevegelse, etc.
Når du har egnet sted hvor tung bag vil gå så godt du forstår vekt, kan du begynne å avgjøre hvilken metode som er den beste metoden for å henge den. Men før vi gjør det. La oss snakke mer om tunge poser samt deres vekt.
Hvor mye koster en tung veske Vei?

Hvis du ikke har plukket ut tung bag du ønsker å henge i huset gym, ta hensyn til vekt før du velger en.
Mens de fleste tunge poser er rundt 70-100 pounds, er det noen virkelig kraftige de som kan nå opp til 200 pounds. På den helt andre enden av spekteret, kan du selv oppdage noen som evaluerer så lite som 30 pounds. Så, som du kan se, er vekten rekke ganske bredt! Hvis du er i markedet for en tung bag, vil jeg foreslå sikter til gjennomsnittet. Oppdag en med gode anmeldelser, men det vil ikke vurdere deg ned også mye.
Når du skal bestemme nøyaktig hvor mye vekt området du henger tung bag kan håndtere, du kan ikke bare tenke på vekten av posen alene, noe som er grunnen til at det er egnet til å lene seg litt lettere hvis mulig. Hvis du tror på det, når du punch en tung bag, kan den faktiske kraft av det å flytte eller slippe på ankeret være betydelig mer enn posen faktiske vekten. Derfor, hvis vesken veier 100 pounds, kan kravet om to ganger det beløpet i form av støtte.
På toppen av dette, det er enda noen tilfeller når du arbeider ut hvor du treffer på en måte som posen hopper litt. I disse tider, er det enda mer kraft på posen løfte i luften samt deretter trykke ned, setter en utmerket tilbud press på ankerpunktet.
Alt dette å si, du må ha en solid forankringspunkt for å henge en tung bag trygt. Det må tåle mye vekt og styrke, så vel som du bare ikke kan ta noen form for sjanser.
Så, nå som du forstår hvor vesken vil passe best i huset ditt, samt nøyaktig hvor mye vekt det virkelig trenger å tåle, la oss sjekke ut de 4 beste alternativene for nøyaktig how å henge en tung pose til ditt hus treningsstudio.
Hang tung pose til taket
Nummeret en regel av hengende en tung pose er å aldri henge den fra gips alene. Hvis du prøver å bare henge den opp rett fra taket, er du bundet til å ha et gigantisk hull, så vel som heller rotet på hendene dine. I stedet er ditt aller første valg å utnytte taket til å henge posen din. De fleste bjelker bør kunne håndtere 4 ganger vekten av vesken din, avhengig av vekten av vesken din, selvfølgelig.

Finne bjelken
De fleste oppdager bjelken med en studfinder, som er en gadget som finner støttene med gipset. De fleste takbjelker er 16 eller 24 tommer fra hverandre. Så, hvis du ikke oppdager en bjelke med studsfinderen, begynner du fra en tilstøtende vegg så vel som bestemme.
Pass på å oppdage sentrum av bjelken siden hvis du henger din tunge pose fra det, skal du få krav til å være så sikker som mulig! Hvis det er utenfor sentrum, er du i fare for brakettene som bryter løs fra bjelken.
Installer den nødvendige maskinvaren for å henge posen
Når du har oppdaget sentrum av butikken som du skal bruke, skal du begynne installasjonsprosessen. For denne prosessen, er du mer enn sannsynlig å få krav til en bore, eyebolt, samt en skiftenøkkel.
Bor et hull i midten av takets bjelke.
Vri øyet i det forborede hullet.
Bruk nøkkelen til å fortsette å vri øyebolten, slik at den er så tett som mulig, så vel som sikkert på plass.
Ta kjedene som er koblet til posen, så vel som koble dem til “S” -kroken.
Med hjelp, om nødvendig, koble “S” -kroken til øyebolten.
Kontroller installasjonen, tugg på posen, så vel som å sørge for at den er sikker.

Monter stanspose til tak

FirstLaw Fysisk Fitness Spider Installer 140 – Heavy Punching Bag Hanger – For tunge poser Opptil 140 lbs – Made … 360 graders sfærisk bevegelse gir den beste støyen samt vibrasjonsdemping du kan kjøpe
Designet for tunge stansposer opptil 140 lbs
Monter lett til gipsvegg eller åpent gulvbjelke – 12 “eller 16” senter til senter
Innebygde lagrene gir jevn svivel på tilkoblingslinken
100% laget i USA – Lifetime Garanti – 100% Tilfredshetsgaranti

Sjekk siste pris

Hvis du ikke finner taket, eller du føler deg urolig om denne teknikken, kan du virkelig oppdage takmonteringer som gir all maskinvaren du trenger. På toppen av dette vil det jevnt fordele vekten av den tunge posen, og legger mindre stress på taket ditt.

Med denne metoden vil du ha krav til å få takinstallasjonen din (og all maskinvare inkludert), en blyant, bore, så vel som skiftenøkkel. Det skal komme med skruer, men få treskruer hvis ikke. Når du har forsyninger, følger du instruksjonene nedenfor.
Bruk en studfinder for å finne en takbjelke.
Linj opp installasjonen med bjelken, samt merke der kravene til skruehullene skal være.
Fjern installeringen så vel som skruehullene hvor du markerte dem.
Plasser installasjonen opp igjen, så vel som koble skruene.
Stram helt med en skiftenøkkel.
Ta kjedene som er koblet til posen, så vel som koble dem til “S” -kroken.
Med hjelp, om nødvendig, koble “S” -kroken til øyebolten.
Kontroller installasjonen, tugg på posen, så vel som å sørge for at den er sikker.

Monter tung pose til veggen
Hvis du har problemer med å finne takbjelken eller taket, er bjelken ikke et valg for deg, en ekstra installasjonsmetode er å henge en tung pose på en vegg. Igjen, dette kan ikke bare noen form for veggen, så vel som det mest definitivt ikke kan bare gips (husk nummeret mitt en regel jeg nevnte tidligere?)
Salg

Aoneky Wall Install Heavy Bag Hanger – Heavy Duty Punching Bag Hanger – Boksesekk Monteringsbraketthis Heavy Bag Hanger er bygget for å henge den tyngste av tunge poser
Braketten holder opp til 1000 kg, foreslår montert dette på betongvegg
Den horisontale baren som støtter posen er ca 2,2 fot
Stålplate base, festes sikkert til veggen, sørg for at ingen vibrasjoner så vel som risting
6 Vekstbolter er inkludert for montering av produktet

Sjekk siste pris

Når du bruker en veggmontering, vil du installere en tung pose til en murvegg. Når jeg sier murverk, mener jeg en murvegg eller til og med betong. Mer vanlig enn ikke, en person som henger sin tunge pose fra veggen, vil sette den i kjelleren. Mens du også kan henge en pose på studs i vegger, virker det bare mer egnet til å benytte et område hvor du har tyngre veggmaterialer, om mulig.
For denne typen installasjon, vil du kreve en veggmontering, blyant, drill, skiftenøkkel, samt treskruer eller betonganker. Du kan også ha en studfinder hvis du vil henge den på studs.
Enten oppdage veggen studen (hvis du henger med studs) eller det passende området på murveggen din.
Plasser veggen installer på stedet du oppdaget, så vel som Mark hvor du trenger å bore hull.
Ved hjelp av boret, produserer hullene hvor du merket.
Fest vegginstallasjonen (følg instruksjonene som følger med treskruens eller konkrete ankre).
Ta kjedene som er koblet til posen, så vel som koble dem til “S” -kroken.
Med hjelp, om nødvendig, koble “S” -kroken til øyebolten.
Kontroller installasjonen, tugg på posen, så vel som å sørge for at den er sikker.

Frittstående Heavy Bag Stand
Den fjerde så vel som endelig valg når du bestemmer nøyaktig hvordan du skal henge en tung pose er veien for minst motstand. La oss si at huset ditt er eldre, så vel som du er bekymret for en hengende veske. Eller kanskje du leier huset ditt, så vel som du ikke føler deg komfortabel å installere noe av denne størrelsen? Vel, du kan alltid kjøpe en frittstående tung bagstativ!

Century Heavy Bag Stand, Grå, Holdbar Stålkonstruksjon, Inkluderer vektpinner, samt fester, opp til … Heavy Duty – Stabil Base for å støtte sterke treningsøkter
Tubular bygning – 3-i. rørformet stålkonstruksjon
Tung bag evne – holder opp til en 100 lb bag
Allsidig utnytte – perfekt for boksere samt kampsportister
Enkel oppsett – noen forsamling kreves

Sjekk siste pris

Som med alle de andre måtene å henge en tung pose, har dette også sine fordeler så vel som ulemper, så la oss se på dem.
Fordeler
Lettere å installere

Med en frittstående tung bagestativ, kan du kanskje ikke sette den sammen, men installasjonen er ganske grei. Når du henger opp posen, er det forberedt på å gå!
Mindre stress”

Du trenger ikke å bekymre seg for masse eller vekter, siden det er spesielt laget for å holde så vel som å bære vekten av en tung pose! Du trenger ikke å stresse om om du installerte det riktig, så vel som det er en betydelig pro!
Ulemper
Dyrt

Å ha en frittstående tung bagstativ kommer til å være mye dyrere enn å kjøpe en øyebolt, så vel som noen andre forsyninger for å henge den. Med denne typen hengende en tung pose, er det den største, laget av det meste materialet, så vel som dyreste.
Store

Sist, så vel som kanskje viktigst, kan disse stativene være ganske store. Hvis du har en kjeller eller et stort bonusrom, kan du ha området for å utnytte en frittstående tung bagestativ. Men hvis du er begrenset i rommet, vil dette mest sannsynlig ikke være et valg for deg!
Wrap-up.
Over vi dekket fire alternativer for å henge tunge poser i huset ditt treningsstudio. Hang tung pose direkte til en takbjelke, heng til taket med en fest, installer den tunge posen til en vegg, så vel som å bruke en frittstående tung pose stativ.
Hver av de ovennevnte metodene har sine egne fordeler så vel som ulemper. Uansett hvilket valg du velger, ta ekstra tid for å sikre at din tunge veske er sikret trygt!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *