Gratulerer med fredag!

Det er fitness mote fredag, og jeg har et par morsomme skjorter å vise deg. Gymdoll kontaktet meg nylig, og selv om jeg får 22 e -postmeldinger fra treningsutstyr om dagen, stoppet jeg på denne fordi … um, hvor morsom er “gymdoll” som navn?! elsker det.
Mine siste videoer

5 minutters løp varm opp en
Rask oppvarming for løpere. 5 minutters løping varm opp før løpeturen. Hvordan gjøre deg klar til å løpe. Tips for hva du skal gjøre før du løper

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 34 sekunder

Neste
4 minutters stående kjernetrening for løpere
04:31

Bo
00:00
08:21
05:34

Og de tilbød å sende meg noen topper med søte ordtak.

“Suck it up buttercup” minner meg om min favoritt lille chandinator, så det fikk meg til å smile.

Savner deg <3 Og jeg elsker dette løp hardere tee! Du kan sjekke ut Gymdoll -samlingen her. Aaaand jeg har noen nyheter ... Du husker kanskje i fjor at jeg gjorde rekkevidden til strandreléet med noen av favorittjentene mine i verden. Alle vennene mine er østkasterne, så det var flott å tilbringe helgen med å løpe med dem gjennom Massachusetts. Jeg hadde en eksplosjon, men jeg hadde også et fullstendig sammenbrudd i løpet av nattbenet. Jeg vet ikke hvordan vi klarte å komme så langt unna alle andre lag, men jeg var på egen hånd i et øde område og mistet SH! T. Jeg bryr meg ikke om hva de sier om tredje etappe, det er den andre som er det vanskeligste. Uansett. Siden den gang har jeg avvist invitasjoner til å være på stafettløp fordi jeg visste at jeg aldri kunne gjenskape den fantastiske helgen med vennene mine. I tillegg er jeg redd for mørket. Men noen få av SoCal -jentene er på #Teamnuun, og en av dem er skadet, så de spurte meg om jeg ville dekke. Selvfølgelig sa jeg .. "Nei." Um, leste du ikke delen om at jeg var redd for mørket?! Men så sa jeg til slutt "Ja!" Da de lovet liter og liter vannmelon Nuun. Aaand Sr lovet å strekke meg ut mellom bena, så jeg var enig. Så i morgen skal jeg løpe et stafettløp - Ragnar SoCal -stafetten for å være nøyaktig. Det samme løpet sa jeg “Nei takk” til 5 ganger, men vennen min er såret og jeg tar en for laget. Jeg vil ha en gullstjerne. Jeg aner ikke beina jeg løper eller som er i varebilen, eller om jeg skulle ta med pickles eller passet mitt eller hva. Alt jeg vet er at jeg kjører et stafett i morgen. Og jeg gråter kanskje i mørket igjen. Ønsk meg lykke til. Spørsmål: Hva gjør du i helgen? Send meg arbeidsboken Lagre Deling er omsorgsfull! Dele kvitring Pin Dele Post Dele Fortsett med disse: Dette er grunnen til at jeg løper Dette er grunnen til at jeg løper Hvorfor jeg løper. Vi har alle forskjellige grunner til at vi kjører. Men det er utrolig at vi kan koble oss gjennom løping og sosiale medier. Mine hårproduktfavoritter Mine hårproduktfavoritter Til slutt gir deg favoritthårproduktene mine! Dette er en av de mest etterspurte videoene mine !! Så jeg deler det jeg bruker Beste Black Friday og Cyber ​​Monday -salg for løpere Beste Black Friday og Cyber ​​Monday -salg for løpere Her er en runde av det beste Black Friday og Cyber ​​Monday -salget for løpere. Dette er noen av de beste salgsprisene yo Run Disney Races 2022 - Registrer deg lenker og datoer Run Disney Races 2022 - Registrer deg lenker og datoer Hvordan og når du skal registrere deg for løpeturen Disney Races for 2022 2023. Vin og spis 5K, 10K, Half Marathon, Full Marathon. Wablonder opp elvebredden halvmaraton Race Recap og Cal Half Series Challenge Medal blonder opp elvebredden halvmaraton Race Recap og Cal Half Series Challenge Medal Lexus blonder opp Riverside Half Marathon 5K Race Rabatt Code. Run Recap and Race Review for Reindeer Fun Run. og Discoun Min favoritt rimelige og smigrende leggings akkurat nå Min favoritt rimelige og smigrende leggings akkurat nå Beste leggings for kurver, lår og rumper. Smigrende og rimelige leggings for løpere. Lulu dupe. Athleta Dupe. ⚡ av Shareaholic .

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *