Hei. Føles det som mandag til noen andre? Jeg tenkte på en kjøttløs mandagsoppskrift å legge ut, og da skjønte jeg at jeg kan lagre den til neste uke. Bra, fordi jeg ikke vil lage mat best nå.

Jeg vil spise best nå skjønt. Men det er alltid.
Mine nyeste videoer

High Achiever – God lyttebokanmeldelse
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Rask gjennomgang av det nye memoaret om en narkomanes dobbeltliv. lest av forfatteren.

Enkel bok å lytte til mens de løper, spiser eller hva som helst andre gjør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Neste
Maraton treningsdag 6
01:19

Bo
00:00
08:21
06:12

Etter mitt deilige protein og koffeinpakket smoothie i morges hadde jeg også en deilig cottageost/frokostblanding/mango -kombinasjonsboksen. Jeg er ganske besatt av ananas cottage cheese. Moren min sier at hun spiste massevis av frukt og CC da hun var gravid med meg, så det er skjebne.

Jeg chomping på denne frokostblandingen fra Erewhon som er helt gratis, men som fremdeles har 5 gram fiber per porsjon. Det er den dårlige tingen med gluten helt gratis alternativer – mange av tiden de virkelig mangler i fiber- og proteinavdelingen sammenlignet med fullkornsalternativer. Så det er ikke optimalt å bytte til G-frie ting med mindre du har en legitallallergi. Min $ .02.

Også. Salat. Og TV – jeg er bustet.

Deretter prøvde jeg å lage havregryn kakedeig for å spise rå. Jeg var bare i humør. Det kom bra ut, men ikke fantastisk, så jeg jobber med det.

Jeg leste om en studie i dag som sa at drikking av kostholdsbrus kan hjelpe vekttap (mer enn bare drikkevann). Merk – Studien ble finansiert av American Beverage Association. De delte opp folk i to grupper på en vekttapplan og hadde en gruppedrikkdiettbrus, og den andre kunne ikke. Gruppen som drakk den mistet mye mer vekt (begge gruppene gikk ned i vekt).

Det er egentlig ikke at kostholdsbrus hjalp, det er at det å gi deg selv en godtgjørelse for en godbit og ikke forbyr for mange ting gjør det mye mer realistisk.

“Å kutte kalorier og øke treningen tar mye viljestyrke. Å prøve å samtidig gi opp noe annet du ofte gleder deg over – for eksempel kostholdsbrus – beskatter din evne til å holde kursen. Mange psykologer er enige om at vår viljestyrke er en begrenset ressurs. ”

Uansett er det verre ting jeg kan drikke …

Spørsmål: Hva er bedre – informasjonskapsler eller kakedeig?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Løping er den beste måten å gå ned i vekt, men …

Løping er den beste måten å gå ned i vekt, men …

Hvordan gå ned i vekt løping og glede over reisen. Forslag for å gå ned i vekt med løping. Hvordan glede seg over å løpe og føle goo

Den beste sunne handelsmann Joe’s Pumpkin sesongens matvalg

Den beste sunne handelsmann Joe’s Pumpkin sesongens matvalg

Den beste sunne handelsmann Joes Pumpkin Foods. Sjekk ut denne runden av de beste sesongmatene fra TJ -er som Pecan Pumpk

Cricket chips-prøve cricket protein i chips video

Cricket chips-prøve cricket protein i chips video

Chips laget av krekling. Spis bugs protein chips anmeldelse. Jeg prøver cricket chips laget med cricket proteinpulver – det ‘

6 sunne proteinpakket snackboks ideer

6 sunne proteinpakket snackboks ideer

En sunn og enkel rundoppringing av 6Ulike måter å DIY dine egne protein snack -bokser! Gjør denne delen av måltidet ditt prep rou

sjokolade chip cookie deig over natten havre oppskrift

sjokolade chip cookie deig over natten havre oppskrift

Sjokolade chip cookie deig over natten havre oppskrift. Denne veldig enkle og deilige havrefrokosten er en rask fremstilling av OP

Hva er den beste frosne pizzaen?

Hva er den beste frosne pizzaen?

Ny gluten helt gratis frosne pizzaanmeldelser. sunne pizzaalternativer evaluert og anbefalinger. Hva er den beste frosne pizzaen?

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *