2009 Bodybuilding.com Physical Fitness Expo – større så vel som mye bedre enn noen gang

Boise, ID-8. april 2009-Bodybuilding.com, Internetts mest besøkte kroppsbygging samt fysisk treningssted samt største selger Qatars herrelandslag i fotball Skjorter av ernæringstilskudd, holdt sin 8. årlige Bodybuilding.com Fysisk kondisjon Expo 3. april på Knitting Factory Vis hjemme i tilfelle fysisk form og helse, så vel som på ekte BFE -måte, det var større enn noen gang! Helt gratis adgang, helt gratis kosttilskudd, så vel som garantien for en natt å huske på et rekordmengde for arrangementet. For de som ikke var heldige tilstrekkelige til å gå til (eller satt fast på slutten av den uendelige linjen) her er hva du savnet:

Mr. USA, Masters Champion, IFBB Pro samt bodybuilding.com-sponsede idrettsutøver Bob Cicherillo holdt arrangementet med sin typiske bluss, og trakk de mest populære stjernene på scenen gjennom kvelden. Slike stjerner inkluderte: Kim Lyons (trener fra den viktigste taperen); Mr. World Gunter Schlierkamp (sett i Warner Bros. “Beerfest”); UFC lys-tungvektsmester Rashad Evans samt UFC weltervekt Thiago “Pitbull” Alves; Pro Bodybuilders “X-Man” Toney Freeman, Trey “Phenom” Brewer, Hall of Famer Kevin Levrone samt Flex Lewis; 2x fru Figur Olympia Jenny Lynn; så vel som mange flere!

Bodybuilding.com -scenen var fullpakket med online underholdning. Pro Bodybuilder Marika Johansson (“The Viking Queen”) sparket i gang natten med en spektakulær poserende rutine, og gjorde mange av fyren til å delta. Verdensmester konkurransedyktig hoppetau-team Summerwind-skipperne tok scenen neste og utførte en actionfylt hopprutine. Pro Bodybuilding Superstar Flex Lewis viste frem sin vinnende poserende rutine, samt delte ut et års kosttilskudd til 115 lb, 5’10 ”mester for den stadig populære Mr. Puniverse-konkurransen. For å overholde ordspillet, var det en utstilling av utholdenhet utført av mester Strongman -konkurrentene Corey St. Clair samt Grant Higa.

Miss Bikini Bodyspace -konkurransen holdt publikum underholdt gjennom hele natten, da medlemmer av BodySpace (Bodybuilding.coms sosiale nettverk) konkurrerte om tittelen. Bodybuilding.com talsperson Crystal Matthews samt kroppsbygger Jerome “Hollywood” Ferguson holdt denne åpningskonkurransen, så vel som det var et nært løp med 12 vakre, i formkonkurrenter. Lacey Gale (BodySpace Name: Liveandlove) hjemmet det første stedspokalen sammen med en pris på $ 500; Laura Brooks (BodySpace Name: Lcbrooks) vant den andre plasseringsprisen på $ 300; I tillegg til Katie Horner (Bodyspace Name: Katiehorner) tok 3. plass og vant $ 200. Alle de 3 vinnerne fikk en enorm bukett med langstammer fra Proflowers, samt alle deltakere tok husbodybuilding.com Fitness Center-vesker fulle av kvinnetilskudd, så vel som den siste fra Bodybuilding.coms kvinnelige plagglinje.

Bodybuilding.com administrerende direktør Ryan Deluca utnyttet sjansen til å avsløre vinnerne av 2009 Bodybuilding.com Worker 12-Week Change Challenge, i tillegg til Bodybuilding.com Worker of the Year. Ryan Suydam mistet 38 kg kroppsfett, og tok husendring av året i tillegg til å vinne en betalt tur til alle utgifter til 2009 Mr. Olympia i Las Vegas. Ever-Humble Human Resources Manager Staci McCulloch vant den velfortjente tittelen OGC Nice Skjorter for arbeideren, og tok hus et minnepokal samt premier.

Årets mange inspirerende forestillinger kom fra Bodybuilding.com Athlete samt rullestolbodder Nick Scott. Opprinnelig diagnostisert som paraplegisk etter at et tragisk bil og Real Madrid Skjorter lastebilulykke i 1998, endte Scott opp med å bli deprimert og i hovedsak gitt opp livet, og lot vektballongen til 300 kg. Scott valgte da å vise legene sine galt ved å oppdage å gå igjen. Han stoppet ikke der skjønt; Han tok rehabilitering til neste nivå for å endte opp med å være den tungvektige rullestolens nasjonale bodybuilding -mester i 2009. “Når jeg begynte å kjempe, falt jeg inn som med sporten. Når jeg så de andre konkurrentene på scenen som overvinner funksjonshemningen deres, vet jeg ikke … Jeg ønsket bare å ta det til det neste nivået. For å gjøre det, ønsket jeg å lede et eksempel, ”uttalte Scott. Han gjorde nettopp det på BFE, med en utrolig poserende rutine i så vel som ut av rullestolen. Alle tilstedeværende gikk med en Nick Scott -fan.

Bodybuilding.com forstår nøyaktig hvordan man skal stille på et show, så vel som BFE i 2009 var intet unntak. Etter å ha tatt på seg en selv denne store, er den eneste vanskeligheten de takler nå å toppe den neste år. Som reaksjon på dette sa direktør for annonsering John Shumate: “Showet kan nettopp har avsluttet, men Bodybuilding.com tar allerede en titt på nye metoder for å gjøre det enda større så godt så mye bedre i 2010, så følg med.”

For mye mer info, gå til: bodybuilding.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *