av Matt Weik

Hvis du har lagt merke til artiklene mine det siste året, ville du vite at jeg har dekket evolusjonen og skiftet av forbrukere som en gang brukte animalsk protein til nå en alternativ kilde som planteprotein. Nielsen (et markedsundersøkelsesfirma) gikk til gatene for å finne ut hvor mye av en innvirkning disse dyreproteinalternativene gjør Feyenoord Skjorter på amerikansk dietter. Og på slutten av dagen viser funnene deres at Animal Kingdom fortsatt regjerer suverene.

Kongen av jungelen
Når det gjelder protein, får flertallet av amerikanere sin daglige kilde fra kjøtt. Faktisk er statistikken 78% kjøtt etterfulgt av normalt forbruk av egg som proteinkilde på 61%. For det tredje på listen er meieri som forbrukes av 58% av amerikanerne regelmessig. og 29% av amerikanerne bruker fisk og sjømat. Når du sammenligner disse tallene med at de plantebaserte amerikanerne bare er 19%, kan du se at det fremdeles er et stort gap mellom gruppene.

Interessant nok, i studien, diskuterte 15% av amerikanerne at de planla å spise mye mer plantebaserte proteinkilder mens 22% diskuterte at de skulle redusere kjøttforbruket. 19% sa at de planla å styrke fisken og sjømatforbruket. Vil de følge gjennom? Jeg antar at vi får se neste år når Nielsen slipper en oppdatering. Men det er interessant å se at amerikanere blir mye mer interessert i kjøttfrie proteinalternativer.

Nielsen nevnte, “belgfrukter som ingrediens, finnes i over 160 kategorier over hele butikken, og legger ut vekst – alt som indikerer at de i økende grad kommer til amerikanske plater. Kategorier som yoghurt, iskrem og salte snacks der belgfrukter blir notert som en ingrediens, legger ut dollarvekst de siste 52 ukene. Blant dem har vi kategorier som salte snacks med dollarvekst på 6%, informasjonskapsler og kjeks 2%, korn og granola 3%og yoghurt 34%. ”

Plantebasert protein har fanget tak i supplementmarkedet også her på sent. PEA-protein kommer på sterke så vel som andre plantebaserte alternativer. Med Sao Paulo FC Skjorter kostnadene for at myse alltid ser ut til å gå opp, er forbrukerne interessert i alternative kilder som er rimeligere i kjøpet for å ta inn mye mer protein.

Amerikanere er fremdeles ikke av tankegangen om å legge mye mer protein til kostholdet. Omtrent 7% av de spurte diskuterte matvarer med høyt protein er avgjørende for dem, mens 15% sa at de fokuserer mye mer på “sunn mat” som frukt og grønnsaker.

Utryddelse? Neppe.
Se, kjøtt kommer ikke noe sted. Mens mye flere er interessert i å finne nye kjøttløse proteinkilder, er animalsk protein fremdeles på toppen av næringskjeden når det gjelder hva amerikanere ønsker. Mange menn har “kjøtt og poteter” -mentalitet når det gjelder ernæring – jeg er en av dem.

I tillegg begynner mye mer og mye mer amerikanere å kjøpe sine egne kyllinger for å konsumere eggene og til og med slakte kyllingen selv for mat. Det er ikke uvanlig i dag å se noen av naboene dine med kylling i hagen deres (forutsatt at de er tillatt), personlig, synes jeg det er flott, og hvis byen min vil tillate det, ville jeg helt ha litt kylling med mengden egg jeg bruker på ukentlig basis.

Det er et helseskifte når det angår kjøttkilder som helhet. Mye mer amerikanere legger merke til detaljene i hver kjøttkilde de kjøper. De søker etter ting som antibiotikafritt, gressmatet, alle naturlige og ingen syntetiske konserveringsmidler. Disse alternativene selger bedre enn alternativene uten påstandene, selv om de er mye dyrere per pund. Nielsen nevnte, “Enten plante- eller dyrebaserte, kommer forbrukere tilbake til det grunnleggende. Mye mer naturlige ingredienser og mindre bearbeidede matalternativer er noen av egenskapene forbrukerne graviterer mot. Produsenter og selgere må omfavne forbrukerpreferanser og ikke være redd for å innovere for å imøtekomme krav. ”

Bønder må også være klar over forbrukernes krav med alle disse skiftene i preferanser. De trenger også å utvikle seg, ellers kan de tape mye penger ved ikke å skifte med trendene. Dette velger alt de produserer fra storfe, til grisene, til kyllinger, grønnsaker og frukt. Som ordtaket sier, “utvikle eller dø.” Du kan ikke bli satt på dine måter, ellers vil konkurransen komme inn og stampe deg ut for godt.

Selv om jeg ikke har gjort endringen fra et kjøtt til plantebasert kosthold, kjenner jeg mange mennesker som har det. Er du en av dem? Gi oss beskjed i kommentarene Gamba Osaka Skjorter hvis du har trendet i retning av å senke kjøttforbruket og introdusere mye mer av et plantebasert kosthold i livsstilen din.

Kilde:

1.) Crawford, Elizabeth. “Dyrebaserte proteintopper forbrukervalg, men plantebaserte alternativer øker raskt, finner Nielsen.” Foodnavigator-USA.com, 19. september 2017.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *