Global Sports Advocates har blitt rangert som et av landets beste sportsrettslige firmaer av Chambers USA. I tillegg har grunnleggeren Paul Greene og medarbeider Matthew Kaiser blitt rangert individuelt av Chambers USA som topp sportsadvokater. Paul er rangert i “Band 2” og Matthew er rangert som en “Associate to Watch.”

Paul Greene

Globale idrettsadvokater representerer idrettsutøvere, trenere, lag, klubber, ledere, agenter, idrettsledere og andre interessenter som står overfor et komplett spekter av juridiske saker fra idrettsindustrien. Dette inkluderer å beskytte mot anklager om brudd på antidoping regel, forsvare mot påstander om mishandling, forhandle kontrakter og beskytte mot kontraktsbrudd, håndtere teamvalgstvister og beskytte idrettsutøvere mot uautorisert bruk av deres navn, bilde og likhet.

Paul, anerkjent TSG 1899 Hoffenheim Skjorter individuelt som en topp sportsadvokat av Chambers USA siden 2011, har håndtert mange betydelige sportslovssaker både innenlands og i utlandet. Noen av hans bemerkelsesverdige suksesser inkluderer å representere UFC -lette tungvektmester Jon “Bones” Jones i sin UFC -voldgift og før Nevada State Athletic Commission samt russiske banidrettsutøver Darya Klishina i en nødappell på Rio Olympics i 2016, som gjorde henne i stand til å konkurrere i OL. Paul er redaksjonsmedlem i ledende sportslovpublikasjoner LawInsport og Football Legal og har undervist i sportslovsklasser ved Maine Law, UNH Law og ISDEs LLM -program i Madrid, Spania.

Matthew representerte med suksess syklisten Aleksei Medvedev ved voldgiftsretten for idrett i sin anke og reiste til republikken Moldova for å gi advokat til den nasjonale olympiske og idrettsutvalget i Moldova i en styringstvist som involverte et medlemsforbund som søkte å urettferdig straffe flere av Landets toppidrettsutøvere. Han er medlem av Sports Resolutions Pro Bono -panelet og har også undervist som en del av ISDEs International and Comparative Sports Law LLM -program i Atletico Mineiro Skjorter Madrid, Spania.

Chambers and Partners opererer i 200 jurisdiksjoner for å gi detaljerte rangeringer og innsikt i verdens ledende advokater. Kammer og partnere ansetter et team på mer enn 200 forskere som gjennomfører titusenvis av intervjuer per år, og styrker organisasjoner til å ta informerte beslutninger når Schalke 04 Skjorter de velger juridiske tjenester. Chambers USA -rangeringer beregnes basert på faktorer som juridisk evne, kundeservice, visjon, forretningsforståelse og verdi for pengene.

“Chambers -rangeringen av topp sports advokatfirmaer og topp sportsadvokater er gullstandarden,” sa Paul. “Som grunnleggende partner er jeg utrolig stolt av denne anerkjennelsen gitt til globale idrettsadvokater som et firma, og til Matt rangering i år som tilknyttet å se på.”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *