category

MLS -kommisjonæren blir offentlig med eiernes stilling – ‘et rettferdig forslag til en veldig vanskelig situasjon’ – i stoppede forhandlinger

Don Garber, kommisjonær for Major League Soccer, sendte følgende brev til “MLS -fans” i morges, og fremhevet Tre fjerdedeler av veien ned det faktum at eiere kom med “et rettferdig forslag til en veldig vanskelig situasjon.”

Brevet:

”På vegne av alle på Major League Soccer og klubbene våre, håper jeg at til tross for utfordringene vi alle fortsetter å møte i 2021, har du og familiene dine en lykkelig, trygg og sunn start på året.

Med seieren av Columbus Crew SC i MLS Cup for litt over en måned siden, avsluttet vi det mest bemerkelsesverdige året i våre 25 sesonger. Jeg setter virkelig pris på alt som våre spillere, ansatte, tjenestemenn og eierskap gjorde for å få oss gjennom året. Og jeg vil takke alle fansen vår for din fortsatte støtte til klubben din i en vanskelig sesong. For alt vi oppnådde sammen, kan vi stolt si at sesongen 2020 MLS vil bli husket for alltid.

I dag vender vi siden og ser frem til 2021 -sesongen med MLS SuperDraft presentert av Adidas som vår nyeste ekspansjonsklubb Austin FC gjør det første samlede utvalget. Det er utrolig energi rundt Austin FC, ettersom klubben har utsolgt sesongbilletter og vil debutere i vår i et stadion i verdensklasse som gjenspeiler ånden i samfunnet deres. Vi vil også åpne to nye stadioner i Ohio for FC Cincinnati og Columbus Crew SC.

Gjennom all spenningen som følger med lanseringen av en ny fotballsesong, er Covid-19-pandemien fremdeles veldig mye med oss og bringer mye usikkerhet. Jeg vet at fans savnet å kunne delta på kamper forrige sesong, og det er sikkert at det vil være betydelige begrensninger i oppmøtet i år. I motsetning til andre ligaer her og i utlandet, blir vi rammet hardere økonomisk når fansen vår ikke kan delta på spill.

Å komme ut av pandemien i sterkest mulig posisjon vil fortsette å kreve at alle i MLS skal samarbeide. I fjor tvang oss alle til å ta tøffe Olympique Lyonnais Skjorter beslutninger og tåle nye og vanskelige utfordringer. Vi ble tvunget til å redusere våre ansatte på ligaen og klubbnivå i tillegg til å redusere lønn. Vi gjorde betydelige budsjettkutt for å tillate oss å finansiere viktige initiativer som MLS er tilbake -turnering og for å fortsette å betale spillerne våre 95% av lønnen.

Spillerne våre sto også overfor nye utfordringer med en revidert plan som hadde dem vekk fra familiene i flere uker og varige nye pandemelaterte helse- og Olympique Marseille Skjorter sikkerhetsprotokoller.

Da vi ser frem til en annen tøff sesong i år, møtte vi MLS Players Association og deres spillerrepresentanter i begynnelsen av januar for å snakke om hvordan vi kan takle de pågående utfordringene med pandemien og virkningen på MLS for et andre år.

MLS-eiergruppen presenterte et rettferdig forslag til en veldig vanskelig situasjon som gir spillerne 100% av lønnen deres i år, til gjengjeld for en to-årig forlengelse av MLS Collective forhandlingsavtale. Jeg er stolt av løsningen som eiergruppen vår har presentert. MLS-eierskapet tar risiko og økonomiske tap fra pandemien i år, samtidig som vi beskytter den langsiktige stabiliteten i vår liga ved å gi en mulighet til å tjene tilbake noe av det økonomiske tapet i fremtiden.

Som deg er vi alle ivrige etter å begynne 2021 -sesongen kommende mars. Vi presenterte forslaget vårt for MLSPA for to uker siden og ser frem til å få svar. Vi er Leicester City Skjorter klare til å møte MLSPA og spillerne de kommende dagene og oppnå en avtale som fungerer for kort- og langsiktig fordel for alle.

Vi er sikre på at fra disse utfordrende tider vil MLS holde ut og dukke opp sterkere enn noen gang, og vi takker for din støtte. ”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *