oppdatering 5. mai 2021 – Jeg kontaktet Jeff Novitzky som bekrefter at han delte data om marihuana nedsatt kjøring med Florida -regulatorer som tidligere ble brukt i kongresshøringer. Dataene inkluderer nyttig informasjon om hvordan skilt blod og urintesting for cannabis er fra å dokumentere faktisk svekkelse. Data, inkludert utdrag nedenfor, vist overbevisende i å få Florida til å fjerne cannabis som et stoff de vil teste for.

“Mens etylalkohol lett er løselig i vann, og dermed blod, er THC fettløselig. Dette innebærer at THC når den først er inntatt, lagres i fettvev i kroppen og kan frigjøres tilbake i blodet i noen tilfeller lenge etter inntak. Noen studier har påvist THC i blodet 30 dager etter inntak (Heustis, 2007). Mens THC kan påvises i blodet lenge etter inntak, varer de akutte psykoaktive effektene Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter av inntak av marihuana i bare timer, ikke dager eller uker. I motsetning til alkohol, som er metabolisert i stabil hastighet, forekommer metabolismen av THC på en annen måte slik at THC -blodnivåene synker eksponentielt. Noen studier har rapportert en ganske bred variasjon som påvirkes av innebærer av inntak (røyking, olje og spiselige ting), styrke og brukeregenskaper. Mange forskning på effekten av marihuana har brukt røyking og måler vanligvis ikke konsentrasjonen av THC i blodet. ”

“Medikamenttestingsmetodikken for urinalyse er godt etablert. Legemidler og medikamentmetabolitter kan påvises i urin i flere dager etter at medikamentet har blitt brukt (og i noen tilfeller i flere uker). Resultatene fra urinprøve kan ikke brukes til å vise at en sjåfør var under påvirkning av stoffet på arrestasjonstidspunktet eller testingen. Påvisning av THC eller andre cannabinoider i urin gjenspeiler ikke nødvendigvis nylig bruk. ”

_______________________________________________________________________________________________

I følge UFCs Jeff Novitzky -regulatorer i Florida har nettopp fjernet cannabis som et forbudt stoff i kampsport.

Nedsettelse, ikke forbruk av cannabis som kan ta mange uker å tømme kroppen hos tunge brukere, er alltid det ekte problemet med atletiske kommisjoner. Tallrike regulatorer aksepterer denne virkeligheten og beveger seg i den beste retningen.

Mange provisjoner og antimongeringsregulatorer har tatt progressive skritt med hvordan cannabis behandles fra California og gir de som tester positivt en smekk på håndleddet til Wada som behandler det som et stoff av misbruk med lettere straff enn ekte ytelse som forbedrer medisiner til BC som tilbyr terapeutisk bruk Unntak til medisinske Real Betis Balompie Skjorter brukere. En direkte fjerning av stoffet er den viktigste reformen ennå.

Noen andre nyere utviklinger for cannabis i kampsport dokumentert her:

Del 1 – Marihuanas behandling under WADA forbudt liste

ABC anbefaler lettere cannabis -sanksjoner

WADA skaper kategori “stoffer i misbruk” for anti -doping

MMA kom tilbake til Canada med historisk cannabis tir på plass

En enkel løsning for kampsport og cannabis

Elias Theodorou gitt First noensinne MMA cannabis terapeutisk bruksfritak

“Stoffer av overgrep” modifisert under UFC/USADA i konkurranseforbud

Jeg vil oppdatere denne Kameruns herrelandslag i fotball Skjorter korte artikkelen da mye mer informasjon kommer fram.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

“Stoffer av overgrep” modifisert under UFC/USADA i konkurranse Banjanuary 14, 2021
ABC anbefaler lettere cannabis sanksjonsmark 8, 2021
UFCs Alen Amedovski mottar USADA -supensjon for Marijuanajulul 18, 2019

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *