Uncategorized

Juridisk bare knokende boksing som kommer til Florida?

Oppdatering 11. april 2016 – I dag ble det avslørt at Gunns kamp vil være på Miccosukee Resort & Kawasaki Frontale Skjorter Gaming Casino i Higher Miami.

________________________________________

OPPDATERING 6. april 2016 – Uansett hvilken kompensasjon vil føre tilsyn med denne hendelsen, vil det ikke være Florida spesifiserer boksekompensasjon som har svart som samsvar med –

Mr. Magraken,

Dette er som svar på den nylige artikkelen din med tittelen “Legal Bare-Knuckle Boxing Coming to Florida?”.

Bare knokende kamp er ulovlig i Florida. Som sådan vil Florida spesifisere boksekompensasjon ikke tillate en bare knokende kamphendelse. Alle som deltar i eller organiserer et slikt arrangement, er underlagt administrative så vel som strafferettslige.

Som du kanskje er klar over, er stammeland suveren territorium. En bare knokende hendelse som skjedde på stammeland ville høst utenfor boksekommisjonens jurisdiksjon.

Takk for denne sjansen til å svare.

Paul Waters

Daglig leder

Florida spesifiser boksekommisjon

_______________________________________________-

Overskygget av denne ukens store nyhetsreguleringsnyheter, er den forestående legaliseringen av blandet kampsport i New York State, kanskje et lignende interessant fremskritt – den potensielle legaliseringen av bare knokeboksing i Florida.

I flere måneder har Bare Knuckle Boxing Champion Bobby Gunn antydet at en USA spesifiserer atletisk kompensasjon var mottagelig for å sanksjonere en bare knokeboksingsarrangement. I dag twitret Gunn et kort klipp fra et presseseminar som indikerte at Florida vil være holdet til den lange ryktede nakne knoken –

Avsnitt BKB i spesifiseringen av Florida mer info Inter Milan Skjorter snart for å følge. pic.twitter.com/4fxculjc5f

– Offisiell Bobby Gunn (@RealBobbyGunn) 23. mars 2016

I klippet bemerket det at “11. juni 2016 er vi ekstremt glade for å avsløre at vi kommer ut av å gjemme oss så godt som vi vil ha den aller første juridiske sanksjonerte bare knokeboksingskampen siden 2011 i USA i Amerika i den utmerkede spesifikasjonen av Florida ”

Det ovennevnte klippet får det ikke til å fjerne hvis Florida spesifiserer boksekompensasjon vil regulere hendelsen, eller hvis sanksjonsorganet vil være en enhet som en stammeidrettskommisjon.

Jeg har nådd ut til både Bobby Gunn så vel som til Florida spesifiserer boksekompensasjon for kommentar, samt vil oppdatere denne artikkelen hvis/når de svarer.

Mens en typisk foreløpig reaksjon er å se bare knokkamp som kanskje en mer barbarisk versjon av bekjempende sport, reduserer motintuitivt å eliminere hansker fra ligningen sannsynligvis frekvensen av traumatiske hjerneskader som er påført av konkurrenter.

Som diskutert i 2014, da hansker ble lagt til MMA, økte knockout -rate fra slag tidoblet. Å fjerne hansker fra kampsport øker frekvensen av sprukket hender så vel som overfladiske snøringer til konkurrenter, så vel som kanskje øyeskader, fjerning av hansker fra sporten kan redusere hodetraumer. Hvis myndigheter så vel som bekjempende sportsinteressenter evaluering av idrettsreglene med hjerneskade i tankene, er dataene relativt fjerne at hanskene beskytter hendene, ikke hjernen.

Dette Paris Saint-Germain Skjorter er et fascinerende fremskritt som jeg vil fortsette å holde øye med, samt oppdatere denne artikkelen når mer reguleringsinformasjon kommer fram.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

La oss snakke bare knokeboksing, stammekommisjoner samt lovlighetapril 12, 2016in “Florida Battle Sports Law”
La oss snakke Florida så vel som bare knokeboksing.
Dokumentere bare knokeboksing lovlighet 23. 2019 med 4 kommentarer

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *