Hvorfor kalles det “et stort rop”? Kan et rop virkelig være bra? Jeg mener, gråt er normalt en dårlig ting (kom nøyaktig hvor ofte skjer tårer av lykke?).

Jeg er vanligvis ikke en crier, men i dag var annerledes. Tilfeldigvis slo jeg på TV -en i ettermiddag, i tillegg til at den var halvveis med en Greys anatomi -episode. Mye mer spesifikt var det episoden der Denny dør. Jeg var utrolig inn i den sesongen, men savnet at en person -episode så vel som aldri fanget opp.
Mine mest aktuelle videoer

4 minutters trening for lavere kropp for løpere
Fem øvelser i underkroppen for løpere! Prøv denne raske utholdenhetstreningen hjemme for bena, hoftene og glutene. Ingen enheter trengs.

Glute Bridge
Esel spark – vekslende sider
Clamshells – vekslende sider

Få mye mer informasjon om runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 49 sekunder

Neste
Hva jeg spiser på en dag – Runner Edition
14:26

Bo
00:00
08:21
04:49

Uansett, jeg så episoden så vel som endte opp helt balling? Jeg husker ikke forrige gang jeg gråt slik, så vel som en del av det føltes litt bra. Er det rart?

Jeg tenker ikke på meg selv en bror, men jeg er ekstremt emosjonell. Jeg er ikke sikker på om det er fornuftig, men jeg er utfordrende antar jeg …

Før min gråter hadde jeg en sandwich så vel som salat til lunsj. Jeg er ganske konsumert med Hummustard på dette tidspunktet. Kjærlighet.

Som lovet slo jeg opp Dunkin Donuts for en islagt kaffe. Arbeiderne erkjenner meg nå, så vel som jeg liker det. Jeg må bryte de dårlige nyhetene for dem om at jeg snart beveger meg.

Jeg lagde tacosalater til middag. Tonnevis av grønnsaker, TJs refried bønner, mozzarella, blå mais linflis samt tonn guacamole. For Ben’s la jeg hermetisert fjærkre blandet med TJs Taco -krydder – den enkleste metoden for å tilsette kjøtt i en tallerken.

Chipsene er Archer Farms Blue Corn Flax så vel som virkelig gode! Men høydepunktet i måltidet var guacamole!

Jeg oppdaget den siste mager ku -iskremen som ble knust på baksiden av fryseren vår. Dessverre, med tanke på at det var den siste jeg måtte dele den med Ben. Han er heldig at jeg liker ham.

Spørsmål: Når var sist gang du gråt?

Meg: Jeg forhindrer uheldige film på noen måte, men i dag mistet i dag det under Grey’s. Jeg tror ikke jeg gråter når jeg er lykkelig, eller i det minste ikke har gjort det ennå.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Kornmelk smoothie oppskrift

Kornmelk smoothie oppskrift

Nøyaktig hvordan du lager frokostblandingsmelk i tillegg til oppskrift med lys kornsmelk. enkel velsmakende kornmelk oppskrift med ekte California mi

Dagens Costco drar

Dagens Costco drar

Kjører blogg Costco dagligvarehånd. Kjør spis gjenta Instagram Reels Costco trenger å ha sunne favoritter så vel som best

De aller beste bekreftelsene for løpere

De aller beste bekreftelsene for løpere

Her er en liste over 51 positive bekreftelser for løpere. Jeg påpekte disse på Instagram i dag siden du kanskje ikke kjenner igjen

Valentinsdag for løpere – Morsomme memes for Instagram

Valentinsdag for løpere – Morsomme memes for Instagram

Valentinsdag memes for løpere. Morsomme kort for 14. februar for din løpende venn eller partner. Del på Instagram A

sunn ogsåSom enkel meksikansk matoppskrift runde opp

sunn så vel som enkel meksikansk matoppskrift runde opp

Hallo! Hvordan går det? Løper eller racer du i helgen? Spiser du? Meksikansk mat?? Vel, hvis du liker meksikanere

Guacamole Hack

Guacamole Hack

Utrolig rask så vel som enkel guacamole -oppskrift. Prøv dette raske guacamole -hacket for velsmakende så vel som restaurant av høy kvalitet guacamole med O

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *