Uncategorized

Akupunktur behandler migrene og kroniske smerter, ifølge studien

av J. D. Heyes

(NaturalNews) Når de var tenkt på å være av tvilsom verdi, har den mest komplette, omfattende og strenge studien av akupunktur til dags dato funnet at prosedyren kan lette kroniske smerter, så vel Tottenham Hotspur Skjorter som smerten ved migrene og leddgikt, ifølge en rapport fra New York Times. De siste funnene understreker tidligere vitenskapelige data som den tidløse behandlingen som ble brukt av anslagsvis tre millioner amerikanere årlig, er av enorm verdi for smertelider.

Verdien av akupunktur har blitt analysert i mange år, men noen av resultatene fra disse studiene har tilbudt forskere og forskere et blandet og forankret bilde om fordelene. Det skyldes i stor grad at mange av disse studiene enten var små eller av dårlig kvalitet.

Men den nye forskningen, finansiert av National Institutes of Health og utført over en periode på år, “var en omfattende analyse av tidligere forskning som involverte data om nesten 18.000 pasienter,” rapporterte papiret.

‘Akupunktur er en effektiv behandling for smerte’

Forskere, som publiserte resultatene i tidsskriftet Archives of Internal Medicine, fant at akupunktur utførte bedre enn skambehandlinger og konvensjonell bil når de ble brukt av klienter som lider av migrene, kronisk rygg, nakke og tar på seg smerter og slitasjegikt.

“I den primære analysen, inkludert alle kvalifiserte RCT-er (randomiserte kontrollerte studier), var akupunktur eksepsjonell for både skam og ikke-akupunkturkontroll for hver smertetilstand,” sa et sammendrag av studiens resultater. “Etter utelukkelse av et utliggende sett med RCT -er som sterkt favoriserte akupunktur, var effektstørrelsene like på tvers av smerteforhold.”

“Akupunktur er effektivt for behandling av kroniske smerter og er av den grunn et fornuftig henvisningsalternativ. Betydelige forskjeller mellom ekte og skamakupunktur indikerer at akupunktur er mye mer enn en placebo, ”konkluderte forskerne.

“Dette har vært et kontroversielt emne i lang tid,” sa Dr. Andrew J. Vickers, som deltok på forskningsmetodolog ved Memorial Sloan-Kettering Cancer Center i New York og hovedforfatteren av studien, til The Paper. “Men når du prøver å svare på spørsmålet på den beste måten, som vi gjorde, får du veldig klare svar.

“Vi tror det er fast bevis som støtter akupunktur for behandling Real Madrid Skjorter av kroniske smerter,” sa han.

For de som ikke er kjent med prosedyren, bruker akupunktører små, steriliserte nåler, satt inn på forskjellige steder på kroppen for å stimulere akupunkt, som igjen gir en rekke resultater. Det er en av de mest praktiserte formene for alternativ medisin i USA, og det blir i økende grad gitt av mange sykehus.

Oftest oppsøker voksne akupunktur på jakt etter lettelse fra kroniske smerter, selv om prosedyren i økende grad blir brukt på barn, ifølge statistikk. Regjeringsestimater satte antall barn som gjennomgår akupunkturbehandlinger på rundt 150 000 i 2007, rapporterte The Times.

Til tross for sin økende popularitet; Imidlertid er det fremdeles spørsmål om effektiviteten – spørsmål som har omringet akupunktur i årevis. Spesielt lurer de som stiller spørsmål ved effektiviteten, om prosedyren virkelig lindrer smerte eller om klienter opplever en psykologisk effekt.

Omfattende forskning så på mange tilgjengelige data

Vickers, sammen med et team av forskere fra hele verden, inkludert England, Sverige og Tyskland, ønsket å vite svarene på disse spørsmålene, så de oppsøkte år med data og samlet resultatene. I følge Times:

I stedet for å gjennomsnittliggjøre resultatene eller konklusjonene fra år med tidligere studier, en vanlig, men mindre streng form for metaanalyse, valgte Dr. Vickers og hans kolleger først 29 Stade Rennais FC Skjorter randomiserte studier av akupunktur som de identifiserte til å være av høy kvalitet. Deretter kontaktet de forfatterne for å få sine rå data, som de gransket og samlet for enda mer analyse. Dette hjalp dem passende for statistiske og metodologiske problemer med de tidligere studiene, slik at de kunne nå mye mer nøyaktige og anerkjente konklusjoner om hvorvidt akupunktur faktisk fungerer.

Den prosessen tok nesten seks år. “Å gjenskape stort sett hvert eneste tall som er rapportert i dusinvis av papirer er ingen rask eller enkel oppgave,” sa Vickers.

Til slutt fant imidlertid Vickers og kollegene at ved fullføringen av behandlingen, sa omtrent halvparten av klienter som gjennomgikk ekte akupunktur, forholdene deres ble bedre, sammenlignet med omtrent 30 prosent av klientene som ikke gjennomgikk det.

“Det var 30 eller 40 personer fra hele verden involvert i denne forskningen, og som helhet var sansen at dette var en klinisk essensiell effektstørrelse,” sa Vickers, og la til at akupunktur “er relativt ikke -invasiv og relativt trygg.”

Kilder:

Lære mer:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *