Uncategorized

Hvorfor jeg blir pålagt å gjøre en kapselgarderobe

Hei! Hvordan går det? Feirer du Labor Day Weekend med en BBQ eller Labour (som faktisk arbeidskraft som har baby)? Jeg kjørte mitt lange løp på fredag ​​siden jeg skulle dra ut av byen i helgen. Disse planene falt med siste øyeblikk, men jeg er fornøyd med at jeg hadde som krysset av “å gjøre” -listen.

En så nydelig dag for et løp! Jeg liker det.
Mine siste videoer

Maraton treningsdag 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Repeat. Treningsplan dag 5.

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 34 sekunder

Neste
Hvordan du trener for lavere kropp for løpere a
03:09

Bo
00:00
08:21
04:34

Drivstoff til reisen var kinesisk mat kvelden før. Dette er mitt foretrukne måltid. Jeg la til en pose med frosne grønnsaker da jeg fikk dette huset! Jeg fikk en 2 -produktkombinasjon i tillegg til at jeg ikke ønsket å “kaste bort” et av mine hovedalternativer på grønnsaker da jeg hadde noen hjemme.

Så i morges fikk jeg så mye som en kort risting løp før en flott strekning/yoga -økt.

Jeg slo veien i omtrent 7 mil. Det var relativt treg så vel som jevn så vel som jeg gikk litt da jeg fikk en telefonsamtale fra Mamacita.

Da jeg kom tilbake dro jeg til kommoden min for å ta en sportsbh til og med skjorte. (Jeg endrer vanligvis av de supersvette tingene mine når jeg kommer tilbake fra et løp før jeg strekker meg eller gjør yoga.)

Men jeg fant seks milliarder maur som strømmer inn i stedet mitt! Six.Billion. (gi eller ta, jeg regnet ikke dem alle)

Ugh! Jeg tok tak i myresprayen i tillegg til at de sprayet dem i tillegg til å prøve å finne ut hvor de kom fra. Det var en stor linje av dem som kom fra sprekkene i gulvplaten. Jeg er ganske sikker på at de kom fra naboens sted – mest sannsynlig siden de sprayet dem der borte!

Den typen dårlig ting er at de ikke vil ha mat, de vil ha vann, så de var på vei til do og kjøkkenområdet i bla gjennom H2O. Så i stedet for å gjøre yoga hadde jeg å tilby med maurproblemet. Jeg bruker en hippie bug spray – Ecosmart. Det fungerer veldig bra, men lukten er fremdeles sterk (den er peppermynte så vel som rosmarinolje).

Og akkurat da jeg trodde jeg hadde det under administrasjon – la jeg merke til noen maur i skapet! Jeg så massevis av dem på veggen bak klærne mine. Ugh! Jeg måtte ta alle klærne mine ut av garderoben i tillegg til å legge dem på sengen min, så jeg kan rense der inne.

Det var en liten feilkommunikasjon, så vel som Vegas trodde at jeg la ut alle tingene, så han kunne dekke det i pels. Fantastisk.

Han ser så søt ut når han sover! Han er heldig at jeg uansett skulle klesvask, siden jeg ikke vil føle at jeg har maur rundt klærne mine. Jeg klør bare og tror på det.

Så jeg antar at det er på tide for meg å gjøre en kapselgarderobe! Måtte også, ikke sant? Jeg legger ikke noe tilbake i garderoben som jeg ikke vil ha på meg. I tillegg til at det er nesten høst, tror jeg det er en flott tid å gjøre en garderobe rengjør. Bytter du ut ting hver sesong? Jeg krever ikke virkelig siden jeg på nettet i Sør -California, så det er ikke som om jeg krever snøklær (eller hva du ringer dem), men jeg blir kald hele tiden.

Siden jeg rengjør hele tiden så vel som nødvendig for å komme meg ut. Så jeg kastet på meg kosmetikk så vel som en sundress samt pokker der ute!

Legg merke til bakgrunnen på bildet nedenfor – garderoben min er tom. Ville du ha lagt merke til det ellers?

Jeg ville helt ikke hatt hvis det var noen andre. Jeg er ikke observant.

Nå nipper jeg til å stimulere til å prøve å rehydrere før jeg får handlingen min sammen og prøver å være produktiv. Apropos det-Limeade stimulerer er en langsiktig smak nå, men jeg har ikke prøvd det ennå-ikke sant? SR uttalte at hun ikke likte det, men jeg liker vanligvis kalk ting.

Fabletics Labor Day Sale: Indikasjon opp for VIP -medlemskap og få ditt aller første antrekk for $ 15!

Spørsmål: Bytter du ut klærne dine hver sesong? Gjør du en kapselgarderobe?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

PostDele

Fortsett med disse:

aldri har jeg noen gang spill for løpere runde 2

aldri har jeg noen gang spill for løpere runde 2

Aldri har jeg noen gang spill for løpere @RuneTePeat siden jeg tok min aller første DNF for Long Beach Marathon It’s Game Time! H

Spørsmål og svar om intuitiv spising og binging, tips for å løpe så vel som mer!

Spørsmål og svar om intuitiv spising og binging, tips for å løpe så vel som mer!

Å kjøre mat fysisk form for intuitiv spiseproblemer samt svar. Tips for løping av sommeren, hva du skal gjøre hvis du er deprimert og

Helgekjøring i tillegg til å spise oppdateringer

Helgekjøring i tillegg til å spise oppdateringer

Hallo! Hvordan går det? Jeg har en rask oppsummering av helgens løping, spiser så vel som … gjentar. Å, så vel som jeg sist listet

Topp 5 kjører så vel som livsoppdateringer så vel som 5 -dagers løp raskere utfordring

Topp 5 kjører så vel som livsoppdateringer så vel som 5 -dagers løp raskere utfordring

Hallo! Jeg savnet deg! Merket du til og med at jeg var borte? Nei?? Jeg har kanskje blitt kidnappet !! Noen burde ha ringt P

Miles totalt sett så vel som fineste februar 2021

Miles totalt sett så vel som fineste februar 2021

Nøyaktig hvor mange mil kjørte du denne måneden? @RuneTeTePeat Instagram Story -mal for løpere. fineste løp så vel som spiser til

Kjører på Marco Island Florida 2021

Kjører på Marco Island Florida 2021

Hvor du skal løpe på Marco Island Florida. Løpstips for å reise så vel som sommerturer. Florida Run Blog og

⚡ av Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *